Arkadaşlar kolay gelsin.bir bilgisayarı başka yerdeki server'a uzak masaüstü ile bağlıyorum.sıkıntım kendi localimdeki printerımı ts portundan tanıtmak.printer lpt ise , log on olunca otomatik tanıyor.fakat benim yazıcım xerox'un usb modelinden bir yazıcı.her iki tarafa da yazıcının driverını tanıtmama rağmen yazıcı gelmiyor. acaba başka ne yapabilirim? önerilerinizi bekliyorum.. . çok teşekkürler.....
Bunun Sebebi USB Printer olmasindan Kaynaklaniyor, Benimde başıma geldi daha önce.Çözümüde çok kolay. Registrye ekleme yapman gerekiyor sadece, sonra islem tamam.Asagidaki makale nasil yapildigini gosteriyor.Eger anlanassan sana yardimci olurum http://support.microsoft.com/kb/302361 www.teknikuzman.com Nuri
Nuri YaylaliMCSE,MCDBA,CCNA
uzak masaüstünde bir sıkıntım var.
veya Windows Server 2003 tabanlı uzak masaüstü bilgisayarıma bağlamnıyorum. ama yerel yazıcıya yazdırmada sorun yaşıyorum. Yazıcıdan çıktı alamıyorum. Yazıcım çoklu fonksiyonlu ve usb bağlantılı. Ayrıca veya Windows Server 2003 tabanlı bilgisayarıma bu yazıcı tanıtmıştım. şu an veya Windows Server 2003 tabanlı bilgisayara ulaşma gibi bir imkanımda yok tekrar ayar yapabilmek için. (yani başka şehirde bu bilgisayar.) ne yapmalıyım. şimdiden teşekkürler